Matthäus Passion afgelast

Gezien de huidige gezondheidssituatie in Nederland, de adviezen van het RIVM en de besluiten van de Rijksoverheid heeft het Haags Barokgezelschap besloten dat de uitvoeringen van de Matthäus Passion op 3 april (Scheveningen) en 4 april (Overschie) niet doorgaan.

 

Kaarten die u bij de verkoopadressen ( Boekhandel Scheveningen, Albersen Muziek en Haenen Muziek) hebt gekocht, kunt u daar terugbrengen en uw geld terugkrijgen. Wij vragen u wel om dat binnen drie weken te doen.

 

Indien u online kaarten heeft aangeschaft voor het concert op 3 april ontvangt u een e-mail over de te volgen procedure.

Als u via een lid van ons koor of orkest kaarten hebt gekocht, zal hij of zij ervoor zorgdragen dat u uw geld terugkrijgt.

 

Voor kaarten gekocht voor de uitvoering op 4 april in Overschie via Podiumplein hoeft u geen actie te ondernemen, het aankoopbedrag wordt automatisch teruggestort.


Het aankoopbedrag van via Primera aangeschafte kaarten kunt u tegen inlevering van het originele plaatsbewijs terugkrijgen.

 

Dank voor uw begrip en we hopen u in gezondere tijden terug te zien!