Info & vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag op deze pagina.


Kaartverkoop

Moet ik kaarten kopen/reserveren voor de cantatediensten?

Nee, de cantatediensten op zondag zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Draagt u onze cantatecyclus een warm hart toe, dan hopen wij op uw vrijwillige bijdrage te kunnen rekenen na afloop van de dienst.

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor de concerten van het Haags Barokgezelschap zijn uitsluitend online te verkrijgen via de bestelknop op de pagina Agenda & kaarten van de website van het Haags Barokgezelschap. De bestelknop verschijnt zodra de verkoop is gestart. Houdt de website in de gaten voor de start van de kaartverkoop of blijf automatisch op de hoogte door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Ik heb kaarten gekocht via de website maar nog niets ontvangen

Kaarten die u via de website bestelt worden doorgaans direct na betaling naar het door u opgegeven e-mailadres verstuurd. Indien u de kaarten na een dag nog niet heeft mogen ontvangen, raden wij u aan uw spambox (ongewenste berichten) te controleren. Mocht dit geen uitkomst bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben verhinderd, kan ik mijn toegangskaarten retourneren?

Indien u uw toegangskaarten wilt retourneren door omstandigheden, kunt u  contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

Waar vind ik de toegangsprijzen?

De cantates van het Haags Barokgezelschap worden tijdens de kerkdienst uitgevoerd en zijn dan ook vrij toegankelijk. Als u de cantatediensten een warm hart toedraagt, kunt u na afloop van de dienst een vrijwillige bijdrage doen bij de uitgang. De toegangsprijs voor concerten wordt vermeld op de flyers, in de ticketshop en in de nieuwsbrief.

Wat is Ticketkantoor?

Ticketkantoor verzorgt de verkoop en financiële afhandeling voor de online ticketverkoop van het Haags Barokgezelschap.


Betaal ik servicekosten als ik mijn toegangskaarten via de website koop?

Nee, u betaalt geen servicekosten.

Hoe kan ik me aan-/afmelden voor de digitale nieuwsbrief van het Haags Barokgezelschap?

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief doet u door uw e-mailadres hier achter te laten. De nieuwsbrief verschijnt in aanloop naar de concerten en cantates. Indien u zich wilt afmelden voor de nieuwsbrief, klikt u onderaan op de link in de nieuwsbrief; uw e-mailadres wordt dan uit ons bestand verwijderd.

Uw concertbezoek

Cantatediensten

Het Haags Barokgezelschap voert zes keer per jaar cantatediensten uit in de Nieuwe Badkapel. Diezelfde cantates worden op dezelfde dag herhaald in de Dorpskerk te Wassenaar met uitzondering van de septembercantate. De cantatediensten zijn onderdeel van de kerkdienst op zondag en voor iedereen toegankelijk. Als u de cantatediensten een warm hart toedraagt, kunt u na afloop van de dienst een vrijwillige bijdrage doen bij de uitgang. Bekijk onze concertagenda voor informatie over data en tijden.

Concerten

Naast de cantatediensten verzorgt het Haags Barokgezelschap ook enkele concerten per jaar. Traditiegetrouw vinden deze concerten plaats in de passietijd en in het najaar of in aanloop naar Kerstmis. Voor meer informatie over data, tijd en de verkoop van toegangsbewijzen kunt u de concertagenda raadplegen; of houdt de berichtgeving via nieuwsbrieven, de website en social media in de gaten.

Toegangskaarten

Toegangskaarten gekocht via Ticketkantoor kunt u zowel geprint als op uw smartphone aan de controleurs bij de deur tonen. Zorg er voor dat het scherm van uw smartphone voldoende helder staat wanneer u de toegangskaarten vanaf u smartphone laat scannen. Uiteraard kunt u uw online gekochte toegangskaarten ook gewoon geprint meenemen.


Zitplaatsen

Tijdens cantatediensten en concerten is er vrije zitplaatskeuze. Bij concerten zijn de deuren geopend vanaf een uur voor aanvang van het concert.

Bereikbaarheid & parkeren

Voor informatie over bereikbaarheid en parkeren, klik hier.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Nieuwe Badkapel en de Dorpskerk zijn beide toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Spreek een van onze vrijwilligers aan indien u assistentie nodig heeft.

 Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, neem dan contact met ons op.