Info & vragen

Heeft u een vraag? Wellicht vindt u het antwoord op uw vraag op deze pagina.


Kaarten retourneren

Hoe kan ik reeds aangeschafte toegangskaarten voor het Kerstconcert retourneren?

Naar aanleiding van de maatregelen van de Rijksoverheid ten aanzien van de uitbraak van COVID-19 heeft de stuurgroep van het Haags Barokgezelschap moeten besluiten de Kerstconcerten te annuleren. Wanneer u kaarten heeft gekocht voor het concert op 17 december 2021, zal het geld automatisch teruggestort worden op uw rekening. Indien u kaarten heeft gekocht voor het concert op 19 december 2021 verzoeken wij u contact op te nemen met Podiumplein.

Kaartverkoop

Waar kan ik kaarten kopen?

Kaarten voor de concerten van het Haags Barokgezelschap zijn online te verkrijgen via de bestelknop in de agenda op de website van het Haags Barokgezelschap, op de vaste verkoopadressen (Albersen Muziek, Valeriusstraat 12, Den Haag & Boekhandel Scheveningen, Keizerstraat 50, Den Haag), via koor- en orkestleden of op de dag van het concert één uur voor aanvang aan de deur (op basis van beschikbaarheid). Houdt de website in de gaten voor de start van de kaartverkoop of blijf automatisch op de hoogte door u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

Ik heb kaarten gekocht via de website maar nog niets ontvangen

Kaarten die u via de website bestelt worden doorgaans direct na betaling naar het door u opgegeven e-mailadres verstuurd. Indien u de kaarten na een dag nog niet heeft mogen ontvangen, raden wij u aan uw spambox (ongewenste berichten) te controleren. Mocht dit geen uitkomst bieden, dan kunt u contact met ons opnemen.

Ik ben verhinderd, kan ik mijn toegangskaarten retourneren?

Indien u uw toegangskaarten wilt retourneren door omstandigheden, kunt u  contact met ons opnemen voor een passende oplossing.

Waar vind ik de toegangsprijzen?

De cantates van het Haags Barokgezelschap worden tijdens de kerkdienst uitgevoerd en zijn dan ook vrij toegankelijk. Als u de cantatediensten een warm hart toedraagt, kunt u na afloop van de dienst een vrijwillige bijdrage doen bij de uitgang. De toegangsprijs voor concerten wordt vermeld op de flyers, in de ticketshop en nieuwsbrief.

Wat is Ticketkantoor?

Ticketkantoor verzorgt de verkoop en financiële afhandeling voor de online ticketverkoop van het Haags Barokgezelschap.


Betaal ik servicekosten als ik mijn toegangskaarten via de website koop?

Nee, de prijs van de toegangskaarten is online hetzelfde als bij de verkooppunten; u betaalt geen servicekosten.

Hoe kan ik me aan-/afmelden  voor de digitale nieuwsbrief van het Haags Barokgezelschap?

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief doet u door uw e-mailadres hier achter te laten. De nieuwsbrief verschijnt  in aanloop naar de concerten en cantates. indien u zich af wilt melden voor de nieuwsbrief klikt u onderaan op de link in de nieuwsbrief; uw e-mailadres wordt dan uit ons bestand verwijderd.

Uw concertbezoek

Cantatediensten

Het Haags Barokgezelschap voert zes keer per jaar cantatediensten uit in de Nieuwe Badkapel. Diezelfde cantates worden tevens herhaald in de Dorpskerk te Wassenaar m.u.v. de septembercantate. De cantatediensten zijn onderdeel van de kerkdienst op zondag en voor iedereen toegankelijk. Als u de cantatediensten een warm hart toedraagt kunt u na afloop van de dienst een vrijwillige bijdrage doen bij de uitgang. Bekijk onze concertagenda voor informatie m.b.t. data en tijd.

Concerten

Naast de cantatediensten verzorgt het Haags Barokgezelschap ook enkele concerten per jaar. Traditiegetrouw vinden deze concerten plaats in de passietijd en in het najaar of in aanloop naar Kerstmis. Voor meer informatie m.b.t. data, tijd en de verkoop van toegangsbewijzen kunt u de concertagenda raadplegen; of houdt de berichtgeving via nieuwsbrieven, de website en social media in de gaten.

Toegangskaarten

Toegangskaarten gekocht via Ticketkantoor kunt u zowel geprint als op uw smartphone aan de controleurs bij de deur tonen. Zorg er voor dat het scherm van uw smartphone voldoende helder staat wanneer u de toegangskaarten vanaf u smartphone laat scannen. Uiteraard kunt u uw online gekochte toegangskaarten ook gewoon geprint meenemen.

 

Overige toegangskaarten gekocht via de verkooppunten of orkestleden dient u aan de controleurs aan te bieden ter controle.


Zitplaatsen

Tijdens cantatediensten en concerten is er vrije zitplaatskeuze. Bij concerten zijn de deuren geopend vanaf een uur voor aanvang van het concert.

Bereikbaarheid & parkeren

Voor informatie over bereikbaarheid en parkeren, klik hier.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Nieuwe Badkapel en Dorpskerk zijn beide toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Spreek een van onze vrijwilligers aan indien u assistentie nodig heeft.

 Indien u het antwoord op uw vraag niet heeft kunnen vinden, neem dan contact met ons op.