Nieuws

Abonneer uzelf op de nieuwsbrief van het Haags Barokgezelschap!18 september 2020

Wij zijn er nog, hoor, en weerstaan op moedige én verstandige wijze het corona-virus. Momenteel repeteren we voor het Requiem van Mozart dat we op vrijdag 9 oktober in de Bergkerk zullen uitvoeren. Inmiddels zijn alle beschikbare bezoekersplaatsen vergeven.


15 april 2020

Dank voor uw steun!

Het Haags Barokgezelschap en de professionele musici zijn u zeer dankbaar voor uw steun en gulle giften in deze moeilijke tijden.

 

De steunbetuigingen die wij per e-mail hebben ontvangen en de genereuze gebaren van ons publiek ten behoeve van de professionele musici die door de afgelasting van de Matthäus Passion zijn gedupeerd zijn hartverwarmend ontvangen en goed terechtgekomen. Het Haags Barokgezelschap wenst eenieder een goede gezondheid toe, en hoopt u in betere tijden weer te mogen ontroeren met prachtige muziek. Blijft u de website in de gaten houden voor de meest actuele informatie met betrekking tot onze concerten.


16 maart 2020,

Update - Matthäus Passion van het Haags Barokgezelschap op vrijdag 3 en zaterdag 4 april afgelast.

 

Naar aanleiding van de maatregelen van de Overheid ten aanzien van de uitbraak van COVID-19 heeft de stuurgroep van het Haags Barokgezelschap moeten besluiten de Matthäus-Passionconcerten op vrijdag 3 en zaterdag 4 april 2020 te annuleren.

 

Uiteraard vinden we dit erg vervelend voor degenen die reeds kaarten hebben gekocht, maar ook voor de uitvoerende musici die in deze drukke periode doorgaans een groot deel van hun inkomen moeten verwerven en die inkomsten als ZZP'er nu mislopen. Wenst u de musici met uw financiële bijdrage te steunen in deze tijden, dan doet het Haags Barokgezelschap aan u de oproep af te zien van terugbetaling van toegangskaarten.

 

Indien u uw toegangskaarten wel wenst te retourneren, klik dan hier voor meer informatie.26 oktober 2019,

Nieuwsbrief

Het Haags Barokgezelschap werkt momenteel aan een nieuwe, professionelere nieuwsbrief met behulp van Mailchimp. Wilt u ook in de toekomst op de hoogte blijven van het laatste nieuws betreft cantates en concerten van het Haags Barokgezelschap? Laat dan hier uw gegevens achter.

 

Tot medio 2020 zullen wij de nieuwsbrief ook nog op de oude wijze versturen, daarna stappen we geheel over op Mailchimp. U moet zich opnieuw aanmelden voor deze nieuwsbrief omdat we uw persoonsgegevens (e-mailadres) niet zonder uw toestemming aan andere partijen mogen verstrekken in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).


25 november 2019,

Kerstconcert

Op vrijdag 20 december en zondag 22 december geven we ons jaarlijks kerstconcert. Het belooft een muzikaal kerstverhaal te worden met muziek van J.S. Bach, Ch. Graupner en A. Vivaldi. Hieronder ziet u een impressie van een repetitie en de cantatedienst op 15 december in de Dorpskerk te Wassenaar: een deel van het Weihnachtsoratorium als voorproefje van het kerstconcert.


23 september 2019,

De cantate Nach dir, Herr, verlanget mich, BWV 150 van J.S. Bach  gaan we in in drie prachtige kerken uitvoeren: de Nieuwe Badkapel (10 november), de Dorpskerk in Wassenaar (10 november) en de Pieterskerk in Leiden (24 november). Daarnaast staat het motet Siehe, des Herrn Auge siehet auf die, HoWV V.52 van G.A. Homilius op het programma. Bekijk de concertagenda voor meer informatie.1 september 2019,

We hebben nu een gastenboek op onze website. We horen graag wat u van onze uitvoeringen vindt.


30 april 2019,

Bij de cantatediensten in de Nieuwe Badkapel bent u al van ons gewend dat koor en orkest meedoen aan het slotlied van de dienst. Maar we zullen steeds vaker niet alleen de cantate uitvoeren, maar ons ook laten horen met een extra vocaal of instrumentaal stuk. Gewoon omdat we het leuk vinden.