Nieuws

Abonneer uzelf op de nieuwsbrief van het Haags Barokgezelschap!25 november 2019,

Kerstconcert

Op vrijdag 20 december en zondag 22 december geven we ons jaarlijks kerstconcert. Het belooft een muzikaal kerstverhaal te worden met muziek van J.S. Bach, Ch. Graupner en A. Vivaldi. Hieronder ziet u een impressie van een repetitie en de cantatedienst op 15 december in de Dorpskerk te Wassenaar: een deel van het Weihnachtsoratorium als voorproefje van het kerstconcert.

 


26 oktober 2019,

Nieuwsbrief

Het Haags Barokgezelschap werkt momenteel aan een nieuwe, professionelere nieuwsbrief met behulp van Mailchimp. Wilt u ook in de toekomst op de hoogte blijven van het laatste nieuws betreft cantates en concerten van het Haags Barokgezelschap? Laat dan hier uw gegevens achter.

 

Tot medio 2020 zullen wij de nieuwsbrief ook nog op de oude wijze versturen, daarna stappen we geheel over op Mailchimp. U moet zich opnieuw aanmelden voor deze nieuwsbrief omdat we uw persoonsgegevens (e-mailadres) niet zonder uw toestemming aan andere partijen mogen verstrekken in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).23 september 2019,

De cantate Nach dir, Herr, verlanget mich, BWV 150 van J.S. Bach  gaan we in in drie prachtige kerken uitvoeren: de Nieuwe Badkapel (10 november), de Dorpskerk in Wassenaar (10 november) en de Pieterskerk in Leiden (24 november). Daarnaast staat het motet Siehe, des Herrn Auge siehet auf die, HoWV V.52 van G.A. Homilius op het programma. Bekijk de concertagenda voor meer informatie.1 september 2019,

We hebben nu een gastenboek op onze website. We horen graag wat u van onze uitvoeringen vindt.


30 april 2019,

Bij de cantatediensten in de Nieuwe Badkapel bent u al van ons gewend dat koor en orkest meedoen aan het slotlied van de dienst. Maar we zullen steeds vaker niet alleen de cantate uitvoeren, maar ons ook laten horen met een extra vocaal of instrumentaal stuk. Gewoon omdat we het leuk vinden.